Logo

Æbletærte med gær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
100 g smør
150 g hvedemel
25 g gær
3 spsk sukker
1 stort æg

Fyld:
60 g smør
60 g sukker
1 stort æble coxorange
fløde til pensling
15 nøddekerner

Smørret smuldres i melet, gæren røres ud i sukkeret, og det hele æltes godt med ægget.
Hviler ca. 20 minutter.
Ca. 2/3 af dejen rulles ud til en rund plade, som en springform beklædes med, sammenrørt smør og sukker smøres på og æblet rives direkte ned over.
Resten af dejen lægges på i en tynd, udrullet plade, og kagen hæver ca. 30 minutter.
Pensles med fløde, drysses med snittede nøddekerner og bages ca 20 minutter ved god varme 200-210ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.043 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningkage, Bedstemors Denne kage er velegnet til juletiden med ingredienser som honning, kanel og nelliker....
• Tante Elisabeths honningkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærpandekager med vanilleisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os