Logo

Ønskekrans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
150 g margarine
1 æg
1/2 dl kold mælk
25 g gær
1/2 spsk sukker
1/2 tsk kardemomme

Fyld:
50 g smør
50 g sukker
25 g hakkede nødder
Dette røres sammen til en ensartet masse
Pynt:
Æggestryggelse og hvid glasur
100 g flormelis
1 spsk kogende vand

Gæren opløses i den kolde mælk, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes og æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen rulles ud i ca 12 cm bredde og 50 cm længde.
Langs midten af dejen anbringes fyldet, som smøres godt ud.
Dejens to sider foldes mod midten.
Dejen formes som en krans og anbringes på en smurt plade med folden opad.
Dækkes med et klæde og hæver til dobbelt størrelse.
Stryges med æg og bages i forvarmet ovn ved 250°C i ca 15 min.
Når kransen er kold, glaseres den.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stines gærbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HvepseboEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillet Tortillatærte med pære, æble og marcipanEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os