Logo

Østerlandenes appelsinkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

2 æg

2 dl sukker

1 dl yoghurt

1 dl hvedemel

1 dl mannagryn eller havregryn

1/2 dl olie

1 spsk bagepulver

reven skal af 2 appelsiner

 

Æg og sukker røres let og luftigt.

Yoghurt og bagepulver tilsættes, og der røres igen.

Olie, hvedemel og mannagryn blandes med re­ven appelsinskal og vendes forsigtigt i de­jen.

Dejen bredes ud i en smurt brade­pande og bages i ovn ved 160°C ca. 1 time.

Når kagen er bagt og afkølet, skæres den ud i firkanter.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med honning og kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokoskranse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Anne Larsens ÆblebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-pindsvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os