Logo

3-specier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør eller margarine
250 g sukker
1 sammenpisket æg
250 g hvedemel

Smør, sukker og æg røres, og tilsættes sigtet hvedemel.
Dejen sættes på pladen i toppe og bages ca. 8 min. ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syditaliensk brød med pinjekerner og rosinerDette smukke brød har en skøn smag af appelsin og olie og fyld af lyse rosiner og...
• Italiensk kartoffelbrødDisse kartoffelbrød, der blandt andet indeholder durumhvedemel og rosmarin smager dejligt,...
• ValnøddebrudEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os