Logo

5-kornsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl 5-korns blanding
3 dl vand
1 dl tykmælk
4 dl mælk
50 g gær
2 spsk olie
1 1/2 tsk salt
2 tsk sukker
Evt. 100 g reven gulerod
ca. 16 dl hvedemel
 
5- kornsblanding koges i 2-3 minutter i vandet og afkøles.
Alt undtagen melet røres i.
Tilsæt derefter hvedemel til dejen slipper.
Dejen æltes og skal hæve i ca. 1 time.
Formes derefter til ca. 25 boller.
De skal efterhæve ca. 20 minutter, pensles og bages i ca. 15-20 minutter ved 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 6.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fødselsdags cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sigtebrød med rugsigtemelPrøv dette sigtebrød lavet på blandt andet rugsigtemel, flormel og sødmælk til teen eller...
• Gulerodskage 4 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frittelle di meleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os