Logo

5-kornsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl kerner (5-korns-blanding)
2 dl vand
25 g margarine
1 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
ca. 8 dl hvedemel
 
Kog vand og kerner i en gryde.
Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i.
Lad det køle af, til det er lunkent.
Rør salt og gær i skålen.
Rør melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt, først i skålen og til sidst på bordet.
Sæt dejen til hævning i 40 minutter.
Ælt dejen igen, form den til boller og sæt dem på en plade med
bagepapir.
Lad bollerne hæve igen i 20 minutter.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her