Logo

5-kornsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl kerner (5-korns-blanding)
2 dl vand
25 g margarine
1 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
ca. 8 dl hvedemel
 
Kog vand og kerner i en gryde.
Hæld det i en skål, kom margarine og mælk i.
Lad det køle af, til det er lunkent.
Rør salt og gær i skålen.
Rør melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt, først i skålen og til sidst på bordet.
Sæt dejen til hævning i 40 minutter.
Ælt dejen igen, form den til boller og sæt dem på en plade med
bagepapir.
Lad bollerne hæve igen i 20 minutter.
Bag bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 200ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Honningkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Søren Gerickes æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærlagkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsalat med ostespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os