Logo

Æbleskiver 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

250 g hvedemel
½ tsk tvekulsurt natron
25 g sukker
4 dl kærnemælk
3 æg
50 g margarine
1 tsk reven citronskal
smør eller margarine til bagning
flormelis til drysning
*


Hvedemel, natron og sukker røres til en jævning med kærnemælken.

Æggeblommerne tilsættes sammen med den smeltede margarine og citronskallen.

Hviderne piskes stive og vendes i.

Dejen hældes i kande, da det er lettere at fylde æbleskive panden fra den.

Æbleskive panden varmes godt op, og der kommes fedtstof i alle hullerne.

Hullerne fyldes ca. ⅔ med dej.


Æbleskiverne bages ved svag varme og vendes fx med en kødnål eller strikkepind.

Æbleskiverne må ikke vendes før de har dannet skorpe på den ene side, men heller ikke så sent, at dejen er for stiv til at danne bue på undersiden.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her