Logo

Aashilds drømmekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
150 g sukker
75 g kartoffelmel
4 tsk hvedemel
5 tsk kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
 
Fyld:
250 g flormelis
250 g mejerismør
1 pk. færdiglavet vaniljecreme
kakao efter smag
 
Æg og sukker piskes luftigt, resten af ingredienserne sigtes i.
Hældes i smurt springform og sættes i kold ovn.
Stil på 180°C og bag i ca. 45 min.
 
Fyld:
Flormelis og smør røres hvidt, derefter blandes vaniljecreme og kakao i.
Når kagen er kold, deles den i 2-3 lag og lægges sammen med fyldet.
smør også lidt fyld uden på hele kagen.
 

Tips: Kagen er MEGET velegnet til frysning. Hvis kagen skal fryses, kan det være en god ide' at dele den op i portionsstykker, så er det nemt at tage det antal stk op man lige skal bruge. kagen kan spises kort tid efter den er taget ud af fryseren.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 421 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mokkaroulade - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage Nemesis fra The River CaféFå opskriften på chokoladekagen fra den berømte The River Café. “Uuuh, den er god. Den er...
• Nøddekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær med marengskysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os