Logo

Abrikos-makrontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikos-makrontærte er en dejlig tærte, som altid bør være repræsenteret på tærtebordet. Vi kan i hvertfaldt kun given den vores bedste anbefalding - god appetit.

 

Denne tærte indgik altid i oldemors sønderjyske kaffebord.

Dej:
230 g hvedemel
125 g sukker
125 g margarine
2 æggeblommer
1/2 tsk bagepulver

Fyld:
175 g flormelis
2 æggehvider
10 tvebakker
3 tsk mandelolie
Tørrede abrikoser

Læg abrikoserne i blød i vand.
Alt dejen sammen og lad den hvile i 1 time.
Pisk æggehviderne halvstive, sigt flormelis i, knus tvebakkerne og rør det i sammen med mandelolien.
Rul dejen ud og belæd en tærteform med 2/3 af den. Læg abrikoserne i bunden og makronmassen ovenpå. Lav et gitter øverst af resten af dejen.
Bag ved 200° i 35 - 40 min.

Serveres lun med iskoldt flødeskum.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FrugtdessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GræskarmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FløjterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os