Logo

Abrikos-makrontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Abrikos-makrontærte er en dejlig tærte, som altid bør være repræsenteret på tærtebordet. Vi kan i hvertfaldt kun given den vores bedste anbefalding - god appetit.

 

Denne tærte indgik altid i oldemors sønderjyske kaffebord.

Dej:
230 g hvedemel
125 g sukker
125 g margarine
2 æggeblommer
½ tsk bagepulver

Fyld:
175 g flormelis
2 æggehvider
10 tvebakker
3 tsk mandelolie
Tørrede abrikoser

Læg abrikoserne i blød i vand.
Alt dejen sammen og lad den hvile i 1 time.
Pisk æggehviderne halvstive, sigt flormelis i, knus tvebakkerne og rør det i sammen med mandelolien.
Rul dejen ud og belæd en tærteform med ⅔ af den. Læg abrikoserne i bunden og makronmassen ovenpå. Lav et gitter øverst af resten af dejen.
Bag ved 200° i 35 - 40 min.

Serveres lun med iskoldt flødeskum.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?