Logo

Abrikoshjerter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

 Abrikoshjerter er en god lille chocolade bid til kaffen eller bare som petit fours.
 er forholdvis let at lave og koster ikke det store.

250 g hvedemel
150 g sukker
1 spsk vaniljesukker
1 æg
1/2 tsk ingefær
150 g smør eller margarine
 
Fyld: Abrikosmarmelade
Desuden:
200 g overtrækschokolade
(40 g valnødder eller mandler)
 
Hæld melet i en skål og smuldr smørret heri.
Tilsæt sukker, vaniljesukker, ingefær og ægget.
Ælt dejen sammen og lad den hvile 30 minutter i køleskabet.
Rul den tyndt ud og stik den ud med en hjerteform.
Læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200ºC i 12-15 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle.
Rør abrikosmarmeladen lind.
Smør halvdelen af hjerterne med marmelade og læg dem sammen to og to.
Smelt overtrækschokoladen i vandbad.
Bred den i et tykt lag chokoladen over kagerne.

Man kan eventuelt pynte hjerterne med halve valnødder eller hakkede mandler.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med salvieDet lækre italienske focaccia brød laves typisk med rosmarin. Hvis du prøve noget...
• Rugkiks med sellerifrø og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Godsejerens bedste kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskner med mandelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os