
250 g hvedemel 
150 g sukker 
1 spsk vaniljesukker 
1 æg 
½ tsk ingefær 
150 g smør eller margarine 
 
Fyld: Abrikosmarmelade 
Desuden: 
200 g overtrækschokolade 
(40 g valnødder eller mandler) 
 
Hæld melet i en skål og smuldr smørret heri.
Tilsæt sukker, vaniljesukker, ingefær og ægget.
Ælt dejen sammen og lad den hvile 30 minutter i køleskabet. 
Rul den tyndt ud og stik den ud med en hjerteform.
Læg dem på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200ºC i 12-15 minutter.
Tag kagerne ud af ovnen og lad dem afkøle. 
Rør abrikosmarmeladen lind.
Smør halvdelen af hjerterne med marmelade og læg dem sammen to og to.
Smelt overtrækschokoladen i vandbad.
Bred den i et tykt lag chokoladen over kagerne.
Man kan eventuelt pynte hjerterne med halve valnødder eller hakkede mandler.