Logo

After eight kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
300 g sukker
125 g smeltet margarine
4 spsk kakao
225 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
1 tsk salt
2 1/2 dl mælk

Creme:
1/2 dl fløde
300 g flormelis
10 dråber pebermynte

Overtræk:
100 g mørk chokolade

Æg og sukker piskes. Margarine blandes i sammen med kakaoen.
Hvedemel, bagepulver, natron og salt blandes. Melblandingen og mælken kommes skiftevis i æggemassen.
Bred dejen ud i en lille bradepande på 24x30 cm, der er belagt med bagepapir.
Bag kagen på næstnederste rille i ovnen ved 175°C i ca. 40 min.
Creme: fløde, flormelis og pebermynte koges sammen og afkøles. Derefter smøres cremen på den bagte kage.
Smelt chokoladen og overtræk kagen når cremen er stivnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pumpernickel småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødevafler En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rugbrød uden surdej - Marie's2 hurtigbagte rugbrød kan bages med gær og altså helt uden surdejen
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os