Logo

After eight kage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 brev chokolademousse-pulver (Dr. Oetker)
1 1/2 dl mælk
1 1/2 dl fløde
20 after eight plader
2 1/2 spsk groftdelte ristede hasselnøddekerner
5 stk chokoladeblade eller anden chokladepynt
evt. 10 ananaskirsebær

 

Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.
Nu opbygges kagen som følger:
Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden.
Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads.
Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse.
Kassen fyldes helt op med mousse.
Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.002 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Linsedejs-æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bran muffins med rosinerDisse muffins hedder bran muffins fordi de laves med kellogs bran flakes. Brug muffins til...
• Marcipanmuffins med nougatmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os