Logo

After eight kage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 brev chokolademousse-pulver (Dr. Oetker)
1 ½ dl mælk
1 ½ dl fløde
20 after eight plader
2 ½ spsk groftdelte ristede hasselnøddekerner
5 stk chokoladeblade eller anden chokladepynt
evt. 10 ananaskirsebær

 

Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.
Nu opbygges kagen som følger:
Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden.
Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads.
Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse.
Kassen fyldes helt op med mousse.
Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her