Logo

After eight kage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 brev chokolademousse-pulver (Dr. Oetker)
1 ½ dl mælk
1 ½ dl fløde
20 after eight plader
2 ½ spsk groftdelte ristede hasselnøddekerner
5 stk chokoladeblade eller anden chokladepynt
evt. 10 ananaskirsebær

 

Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.
Nu opbygges kagen som følger:
Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden.
Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads.
Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse.
Kassen fyldes helt op med mousse.
Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.356 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød uden melEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede rosinbollerDisse lækre rosinboller har fået et ekstra pift i det de bliver glaseret med flormelis og...
• Skønne midnats cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!