Logo

After Eight Tærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl blendede chokoladesmåkager
3/4 dl smeltet smør
2 1/2 dl smør
125 g chokolade
1 tsk pebermynteessens
4 æg (pasteuriserede)
5 dl flormelis

Blend kagerne godt med smørret og pres det ned i en tærteform. Bages i 5-7 min. ved 175°.
Pisk smør og flormelis til det er cremet. Tilsæt det smeltede chokolade, de piskede æg og pebermynte og pisk til det er godt blandet. Hældes i tærtebunden og sættes i køleskab i mindst 5 timer.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.503 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvedekiks 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Toscatærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kaffebrød med makronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hot banana split i wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os