Logo

Agnetes havregrynskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g havregryn
75 g smør
1 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
1 æg
125 g sukker
 
Smørret smeltes og hældes over grynene.
Æg og sukker piskes sammen og hældes i grynene, sammen med resten af
ingredienserne og det røres sammen.
Sættes på bagepapir ca. 1 tsk pr. kage. 200ºC i ca. 8 min.
Skal være brune i kanten.
 
Tips: Tilsæt revet appelsin skal + 1 spsk saft, eller vaniljesukker.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• WienerbrødsstangDanmarks bedste
• Klejner -En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os