Logo

Agnetes havregrynskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g havregryn
75 g smør
1 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
1 æg
125 g sukker
 
Smørret smeltes og hældes over grynene.
Æg og sukker piskes sammen og hældes i grynene, sammen med resten af
ingredienserne og det røres sammen.
Sættes på bagepapir ca. 1 tsk pr. kage. 200ºC i ca. 8 min.
Skal være brune i kanten.
 
Tips: Tilsæt revet appelsin skal + 1 spsk saft, eller vaniljesukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her