Logo

Alexes Specier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 120 stk

500 g hvedemel
300 g smør eller margarine
150 g sukker
250 g brun farin
2 æg
100 g hakkede nøddekerner
100 g hakket chokolade
3 tsk natron

Hvedemel sigtes sammen med natron. Fedtstoffet skal have stue temperatur.
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen deles i 4 lige store dele, der formes til kugler og trilles ud til 30 cm lange pølser.
Dejpølserne lægges i køleskab eller dybfryser og kan udskæres og bages når man har lyst.
Skæres i ca. 3 mm tykke skiver og bages i en 200ºC varm ovn på midterste rille ca. 8 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangetoppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Druekage med kandiseret frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pitabrød 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os