Logo

Alexes Specier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ca. 120 stk

500 g hvedemel
300 g smør eller margarine
150 g sukker
250 g brun farin
2 æg
100 g hakkede nøddekerner
100 g hakket chokolade
3 tsk natron

Hvedemel sigtes sammen med natron. Fedtstoffet skal have stue temperatur.
Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej.
Dejen deles i 4 lige store dele, der formes til kugler og trilles ud til 30 cm lange pølser.
Dejpølserne lægges i køleskab eller dybfryser og kan udskæres og bages når man har lyst.
Skæres i ca. 3 mm tykke skiver og bages i en 200ºC varm ovn på midterste rille ca. 8 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.805 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her