Logo

Altid sprøde vafler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
2 dl mælk
1/4 tsk salt
3 1/2 dl hvedemel
125 g smeltet smør/margarine

Bland hvedemel og salt. Tilsæt derefter vand, mælk og det smeltede smør. Varm vaffeljernet op, og bag vaflene.

Serveres med flormelis, syltetøj og sirup.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PecantærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FestbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RismelsplesknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PlumpuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os