Logo

Amaretto Mousse Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl grahamskiks, smuldrede
11/4 dl smeltet smør
6 blade husblas
11/4 dl vand
3 pk. flødeost
3 dl sukker
3 dl mælk
1 tsk citronsaft
¾ dl Amaretto Likør
1 tsk vaniljeessens
1 ¾ dl piskefløde

Bland kiksene med det smeltede smør og tryk det ned i en springform.
Udblød husblassen i vandet og smelt det over vandbad. Stil til side.
Rør flødeosten blød med sukkeret.
Tilsæt gradvist mælk og citronsaft.

Rør Amarettoen i lidt efter lidt.
Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i flødeostemassen.
Kom den oven på kiksebunden og afkøl ostekagen i køleskabet.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?