Logo

Amaretto Mousse Ostekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl grahamskiks, smuldrede
11/4 dl smeltet smør
6 blade husblas
11/4 dl vand
3 pk. flødeost
3 dl sukker
3 dl mælk
1 tsk citronsaft
3/4 dl Amaretto Likør
1 tsk vaniljeessens
1 3/4 dl piskefløde

Bland kiksene med det smeltede smør og tryk det ned i en springform.
Udblød husblassen i vandet og smelt det over vandbad. Stil til side.
Rør flødeosten blød med sukkeret.
Tilsæt gradvist mælk og citronsaft.

Rør Amarettoen i lidt efter lidt.
Pisk fløden til skum og vend den forsigtigt i flødeostemassen.
Kom den oven på kiksebunden og afkøl ostekagen i køleskabet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk kikskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommetærte med flødePrøv denne lette og hurtige dessert i form af en blommetærte næste gang du har gæster...
• AbrikosfadAbrikosfad er en hurtig og let måde, at lave dessert på. Du kan forberede den dejlige...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os