Logo

Ambriosiatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
150 g smør
3 æg
2 dl sukker
2 1/2 dl hvedemel
smør og rasp til formen

Fyld:
1 pose vaniljecreme
1/2-1 dl piskefløde

Glasur:
1/2-1 dl flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 pose hakket syltet appelsinskal

Smelt fedtstof og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland hvedemel og smeltet fedtstof i.
Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 1/2 l, og bag kagen ved
175°C på midterste rille i ca 35 min.
Vend kagen ud og lad den afkøle.
Lav vanilje-cremen efter anvisningen på pakken.
Pisk fløden og bland den i vaniljecremen.
Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur.
Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene.
Læg den anden over og dæk kagen med glasur.
Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GrydebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Solsikkeboller 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsvafler - diabetikerSødt til dessert - Friske og sprøde lige fra vaffeljernet – duftende fuldkornsvafler med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os