Logo

Ambriosiatærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g smør
3 æg
2 dl sukker
2 ½ dl hvedemel
smør og rasp til formen

Fyld:
1 pose vaniljecreme
½-1 dl piskefløde

Glasur:
½-1 dl flormelis
1-2 frisk presset appelsinsaft
1 pose hakket syltet appelsinskal

Smelt fedtstof og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland hvedemel og smeltet fedtstof i.
Hæld dejen i en smurt og raspet rund form, ca 1 ½ l, og bag kagen ved
175°C på midterste rille i ca 35 min.
Vend kagen ud og lad den afkøle.
Lav vanilje-cremen efter anvisningen på pakken.
Pisk fløden og bland den i vaniljecremen.
Rør appelsinsaften og flormelis sammen til en glat glasur.
Del kagen i to bunde og bred vaniljecremen på den ene.
Læg den anden over og dæk kagen med glasur.
Drys med hakket appelsinskal og lad tærten stå koldt 3-4 timer inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her