Logo

Ambrosiuskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
125 g sukker
3 æg
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
reven skal af 1 appelsin
rasp til formen
Glasur:
100 g flormelis
2 spsk appelsinsaft

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt.
Rør æggene i ét af gangen og rør godt mellem hvert.
Bland hvedemel med bagepulver og sigt det i dejen.
Hæld dejen i en smurt raspdrysset springform.
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170°C i ca 45 min.
Lad kagen afkøle i formen før den tages ud og afkøles på rist.
Til glasuren røres flormelis med appelsinsaft, til det er glat.
Bred glasuren over kagen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kernegrove bollerNyd bollerne som tilbehør til en suppe eller varm ret eller brug dem i madpakken med lidt...
• 1-2-3 kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kringle med æblefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærkræmmerhuseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os