Logo

Amerikansk æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør
2 dl mælk
2 ½ dl sukker
50 g mørk chokolade
4 dl hvedemel
100 g hasselnødder
2 ½ tsk bagepulver
4 æggehvider
½ tsk salt
smør og rasp til formen
1 tsk vaniljesukker

Rør fedtstof og sukker luftig i en skål.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken.
Riv chokoladen og hak nødderne i dejen.
Pisk æggehvider til hårdt skum og vend dem forsigtig ned i dejen.
Smør en randform og drys den med rasp.
Drys resten af nødderne i bunden af formen.
Hæld dejen i formen og bag den ved 200ºC på nederste rille i ca 40 min.
Lad kagen køle inden du serverer den.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her