Logo

Amerikansk æggehvidekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
2 dl mælk
2 1/2 dl sukker
50 g mørk chokolade
4 dl hvedemel
100 g hasselnødder
2 1/2 tsk bagepulver
4 æggehvider
1/2 tsk salt
smør og rasp til formen
1 tsk vaniljesukker

Rør fedtstof og sukker luftig i en skål.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og vaniljesukker og rør blandingen i dejen skiftevis med mælken.
Riv chokoladen og hak nødderne i dejen.
Pisk æggehvider til hårdt skum og vend dem forsigtig ned i dejen.
Smør en randform og drys den med rasp.
Drys resten af nødderne i bunden af formen.
Hæld dejen i formen og bag den ved 200ºC på nederste rille i ca 40 min.
Lad kagen køle inden du serverer den.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblemos og hurtige cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosrederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinhjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i slåbrokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os