Logo

Amerikansk bananbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ dl rapsolie (mad - salatolie)
200 g sukker
2 æg
4 bananer (ca. 350 g uden skræl)
300 g hvedemel
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk vaniljesukker
½ dl skummet - mini- eller letmælk
 
Rør olie, sukker og æg sammen.
Blend eller mos bananerne og rør mosen i æggeblandingen.
Bland de tørre ingredienser sammen og rør dem i bananblandingen samtidig med mælken.
Hæld dejen i et lille ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Bag bananbrødet midt i ovnen ved 175ºC i 1 time.
 
Tips: Jeg overtrækker bananbrødet med chokolade - så er det ligesom en banankage - men den feder mindre.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.101 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her