Logo

Amerikansk kikskager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
15 aflange kiks
200-225 g blød nougat
100 g overtrækschokolade
1 lille spsk smør
1/2 dl piskefløde
1 spsk cognac eller kaffe

Kiksene lægges på et stykke papir, og på hver anbringes et rundt el. aflangt stykke nougat.
Chokoladen smeltes i vandbad el. i tykbundet gryde sammen med smørret, og når dette er smeltet, tilsættes fløde - upisket og cognac. Denne svagt lunkne chokolade fordeles over den bløde nougat, og kiksene stilles køligt, til chokoladen er stivnet - dog ikke i træk. Opbevares koldt i kagedåse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KrydderibrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Birkeshorn med pølsefyldPrøv disse birkeshorn med pølsefyld som alternativ til traditionelle pølsehorn, til...
• Lækkert lyst brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær i rødvinslageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os