Bunde: 
75 g  margarine
100 g  sukker
4 æggeblommer
175 g  hvedemel
¾ dl  mælk
2 tsk  bagepulver
 
Marengs: 
4 æggehvider
200 g  sukker
1 tsk  eddike
 
Creme: 
½ l. piskefløde
200 g  bitter chokolade 
½ portvin eller kahlua
Bunde:
Margarinen røres med sukker. 
Æggeblommerne røres i. 
Resten af ingredienser røres sammen. 
Dejen fyldes i springforme (2 stk ).
Bundene bages ved 240°C i 5 minutter.
Marengs:
Æggehvider piskes stive, heri drysses sukker og eddike.
Bundene tages ud og marengsen smøres på. 
Bundene bages herefter lysebrune ved 180°C i ca. 15 minutter.
Creme:
Chokoladen hakkes i mellemstore  stykker, piskefløden piskes meget stiv, hvori blandes den hakkede chokolade og portvin/kahlua.
Cremen smøres på den ene bund, den anden bund lægges ovenpå.
Stilles koldt (i køleskab) indtil den skal serveres.