Logo

Amerikanske cookies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#

100 g mørk chokolade
180 g hvedemel (3 dl)
75 g sukker (¾ dl)
75 g brun farin (1 ¼ dl)
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
150 g smør
1 æg
100 g saltede pistacienødder (uden skal)

Bræk chokoladen i mindre stykker, fyld den i en foodprocessor eller og hak groft med kniven. Tag chokoladen op.
Fyld hvedemel, sukker, farin, bagepulver, vanilje og æg i foodprocessoren og kør.
Vend chokoladen og nødderne i dejen.
Sæt dejen i toppe (med to skeer) på bagepapir på en bageplade.
Beregn god plads mellem kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen.
Ca 12 stk pr bageplade.
Sæt pladen i kold ovn på midterste ribbe.
Bages i alm. ovn 180°C ca. 20 min
Sættes de efterfølgende plader i varm ovn, afkortes tiden med ca. 5 min.



Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?