Logo

Amerikanske småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør
100 g sukker
50 g mørk farin
1 æg
100 g hvedemel
50 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
1/2 tsk natron
100 g chokolade
25 g cashewnødder
50 g hasselnøddekerner
 
Rør smør og sukker blødt, rør derefter farin og æg i.
Bland hvedemel og havregryn med vanilje, natron og grofthakket chokolade og nødder.
Rør det i dejen. Sæt dejen med spiseskeer eller teskeer afhængig af ønsket størrelse.
Bages ved 175ºC på øverste rille i 12-15 min.
 
Tips: Spiseskeer giver kager på størrelse med en underkop.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med kanelHer er opskriften på en let og lækker kage med kanel og æbler. Kager smager dejligt og er...
• MarcipanbladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko banan lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan "pizza" med honningflødeSjov dessert hvor butterdej bruges som en slags pizzabund, hvorpå der kommer banan og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os