Logo

Amerikanske rugboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g gær
½ l. vand
1 spsk salt
2 spsk kommen
2 æg
3 spsk olie
150 g groft rugmel (2 ½ dl)
300 g sigtebrodsmel (5 dl)
500 g hvedemel (8 ½ dl)

Gæren udrøres i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og dejen æltes godt sammen.
Stilles til hævning i ca. ½ time.
Dejen slåes ned og deles i 16-18 stykker.
Trilles til boller, som efterhæver på pladen i ca. 15 min.
Bagetid ca. 15-20 min. ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,9 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her