Logo

Amerikanske pandekager, tykke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
500 g hvedemel
50 g sukker
1/2 ltr. kærnemælk
1/2 ltr. sødmælk
10 tsk bagepulver
10 spk. olie
2 spk. vaniljesukker
 
Æg piskes til de skummer
Det tørre blandes, under omrøring kommes mælk, kærnemælk, æg og olie i.
Bages i 5-7 mm tykkelse.
Tilbehør: Ahornsirup 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grahamsbrød med honningGodt brød med mange muligheder. 1 brød. Tilberedningstid: 15-20 min. Hævetid i alt: 1-1¼...
• Små couscousbrød cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HavregrynsfingreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtis a la plombièreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os