Logo

Kuvertbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g margarine
1 ½ dl mælk
25 g gær
½ tsk salt
1 stk æg
350 g hvedemel

Smelt margarinen og kom mælken i.
Rør gæren ud heri, når blandingen er lille fingervarm.
Tilsæt salt, æg og hvedemel og ælt dejen godt igennem.
Stil den til hævning et lunt sted ca. 40 minutter.
Del dejen i 16 stykker og tril dem til små boller eller rul stykkerne til pølser og slå en knude på dem.
De kan også dele dejen i 2 portioner og rulle dem i cirkler.
Del hver cirkel i 8 trekanter og form dem til horn.
Lad brødene efterhæve på pladen ca. 20 minutter.
Pensl med lidt sammenpisket æggehvide og drys evt. brødene med sesamfrø, birkes eller lidt groft salt.
Bag dem 15-20 minutter ved 200° på midterste rille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her