Logo

Krydrede scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 knsp. sennepspulver
50 g smør
75 g fintreven ost grana eller emmentaler
50 g kogt skinken
1 ½ dl mælk

Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål.
Tilsæt salt og sennepspulver.
Gnid smørret i, til blandingen er grynet.
Bland den revne ost og finthakket skinke i.
Rør mælken i.
Ælt dejen, stik bollerne ud og bag dem i en varm ovn ved 220°C i 10 minutter.
Lad dem køle af på bageristen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her