Logo

Kuvertbrød med god skorpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
25 g gær
3 dl vand
3 dl Wiibroe årgangsøl
2 dl fromage frais
400 g hvedemel
100 g grahamsmel
500 g durum hvede
2 spsk salt

Gæren udrøres i det lunede vand og øl og fromage frais tilsætes.
Hvedemel sigtes i lidt ad gangen, salt følger det sidste hvedemel.
Kan eventuelt røres i røremaskine eller med håndmixer - brug kødkrogene.
Dejen tildækkes med et fugtigt klæde og hæver et lunt sted i 3 1/2 time.
Gør en bageplade klar med bagepapir og sæt bollerne med to skeer.
Dyp skeerne i lidt hvedemel efter behov, så dejen nemt slipper.
Brødene bages i ovn ved 250 °C i 20-25 minutter.
Fromage frais, som giver god holdbarhed og god næringsværdi, kan udelades og erstattes med vand.
Der bliver cirka 12 brød af denne portion.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 836 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mortens valnøddeboller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangetoppe En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os