Logo

Kuvertbrød 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g margarine
1 1/2 dl mælk
25 g gær
1/2 tsk salt
1 stk æg
350 g hvedemel

Smelt margarinen og kom mælken i.
Rør gæren ud heri, når blandingen er lille fingervarm.
Tilsæt salt, æg og hvedemel og ælt dejen godt igennem.
Stil den til hævning et lunt sted ca. 40 minutter.
Del dejen i 16 stykker og tril dem til små boller eller rul stykkerne til pølser og slå en knude på dem.
De kan også dele dejen i 2 portioner og rulle dem i cirkler.
Del hver cirkel i 8 trekanter og form dem til horn.
Lad brødene efterhæve på pladen ca. 20 minutter.
Pensl med lidt sammenpisket æggehvide og drys evt. brødene med sesamfrø, birkes eller lidt groft salt.
Bag dem 15-20 minutter ved 200° på midterste rille.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananaslagkage med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LadyfingersEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærtærte med mandlerBlåbær er gode i mange retter lige fra is til muffins. Og tærter med blåbær er bestemt...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os