Logo

Amo franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brød

6 dl mælk
50 g gær
50 g margarine
2 tsk salt
1 kg hvedemel

Opløs gæren i lidt kold mælk.

Smelt margarinen og hæld mælken deri og hæld derefter dette over i gæren.

Kom salt i.

Kom hvedemel i indtil dejen har den ønskede konsistens.

Ælt dejen godt og lad den hæve til dobbelt størrelse.

Form 2 brød og lad dem hæve til en passende størrelse.

Bages ved 220° i 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 7.905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her