Logo

Amo franskbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brød

6 dl mælk
50 g gær
50 g margarine
2 tsk salt
1 kg hvedemel

Opløs gæren i lidt kold mælk.

Smelt margarinen og hæld mælken deri og hæld derefter dette over i gæren.

Kom salt i.

Kom hvedemel i indtil dejen har den ønskede konsistens.

Ælt dejen godt og lad den hæve til dobbelt størrelse.

Form 2 brød og lad dem hæve til en passende størrelse.

Bages ved 220° i 30 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød med surdej - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æbleskiver 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SkovbærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande fra LauraEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!