Logo

Amokkas chokobiscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
200 g sukker
1 tsk natron
1 knsp. salt
2 æg
1 æggeblomme
korn fra en vaniljestang
1 spsk frisk reven appelsin skal
175 g hakkede mandler
100 g hakket chokolade
 
Kom hvedemel. sukker. natron. salt. og mandler i en skål.
Pisk æg og blommen med appelsinskal og vaniljekorn.
Rør det i hvedemel blandningen og bland chokoladen i.
Æltes til 3 lange ca. 5 cm tykke stænger som lægges på bagepapir.
Bages ved 160ºC i 40 min., herefter skæres de skråt og bages i 5 min.
ved 200ºC.

 
Tips: kagerne er meget hårde, men det skal de være, de smager godt til
en god kop kaffe.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?