Logo

Amokkas chokobiscotti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
200 g sukker
1 tsk natron
1 knsp. salt
2 æg
1 æggeblomme
korn fra en vaniljestang
1 spsk frisk reven appelsin skal
175 g hakkede mandler
100 g hakket chokolade
 
Kom hvedemel. sukker. natron. salt. og mandler i en skål.
Pisk æg og blommen med appelsinskal og vaniljekorn.
Rør det i hvedemel blandningen og bland chokoladen i.
Æltes til 3 lange ca. 5 cm tykke stænger som lægges på bagepapir.
Bages ved 160ºC i 40 min., herefter skæres de skråt og bages i 5 min.
ved 200ºC.

 
Tips: kagerne er meget hårde, men det skal de være, de smager godt til
en god kop kaffe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her