Logo

Amos chokoladekage med kærnemælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g Amo eller Gluten hvedemel
75 g smør eller margarine
300 g sukker
2 æg
50 g kakao
2 dl sødmælk eller helst kærnemælk
1 tsk natron
1 tsk bagepuler
½ tsk vaniljesukker
 
Pynt: reven chokolade og glasur af 200 g flormelis og ca. 2 spsk kogende vand.
 
Margarinen bøldgøres og røres godt med sukkeret til en ensartet masse,
hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
De resterende ingredienser sigtes sammen med melet og det hele røres
til en ensartet masse.
Den hældes i en smurt bradepande.
Bages på ovnens nederste rill ved 200°C i ca. 15 min.
Efter afkøling glaseres den med glasuren og drysses med reven
chokolade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her