Logo

Ananaskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g smør/margarine
250 g sukker ( 2 ½ dl )
4 æg
250 g hvedemel ( 5 dl )
1 tsk bagepulver
1-2 ds ananas i små stykker
50 g mandler

Sukkeret røres hvidt og skummende med fedtstoffet.
Æggene røres i et ad gangen, og der røres grundigt efter hvert æg. Hvedemel og bagepulver blandes sammen og vendes i dejen.
Ca. ⅔ af dejen kommes i en smurt springform.
Ananasstykkerne afdryppes omhyggeligt og fordeles over dejen. Mandlerne gives et opkog, smuttes hakkes og drysses over.
Resten af dejen lægges over med en ske i små klatter.
Kagen bages ved 170° i ca. 1 time, eller til den er gylden og gennembagt.
Kagen kan serveres lun med flødeskum eller kold, pyntet med ananas.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?