Logo

Ananaskage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æg
250 g sukker
250 g hvedemel
1 spsk bagepulver
350 g ananas i tern

Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Vend hvedemel, bagepulver og ananas tern i.
Hæld dejen i en smurt springform.
Drys med sukker og bag ved 225°C i 25 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.352 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?