Logo

Ananaskage 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
2 1/2 dl sukker
3 dl hvedemel
2  tsk bagepulver
1 1/2 dl vand
 
Fyld:
375 g knust ananas
100  g margarine
1 1/2 dl sukker
2 dl kokosmel
2 tsk vaniljesukker
1  æg
 
Æg og sukker piskes luftigt.
Hvedemel og bagepulver røres i vekselvis med vand.
Hældes i springform og bages ved 175°C i 30-35 min
Margarine, sukker, kokosmel og vaniljesukker koges sammen i en gryde.
Herefter røres et sammenpisket æg i.
Kagen tages ud af ovnen efter ca. 30-35 min. og fyldet lægges på:
Først ananas derefter smøres det kogte fyld over kagen.
Sæt kagen i ovnen igen og bag den videre ved 225°C indtil massen er gylden.
Serveres med cremefraiche el. flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KardemommebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble-tranebærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Konfekt cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærdessert smuldrendeDit kan faktisk tilberede en fantastisk ret med blot et fåtal ingredienser. Her er et godt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os