Logo

Ananaskage med chokoladefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl ananasjuce
240 g margarine
240 g sukker
4 æg
360 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 dl mælk
120 g mørk chokolade

Margarine og sukker røres sammen.
Æggene tilsættes et af gangen.
Hvedemel og bagepulver blandes.
Røres i skiftevis med ananasjuce og mælk.

Chokoladen hakkes i små stykker, som vendes i dejen.
Dejen kommes i en smurt bradepande (ca. 30x35 cam ), og bages i ca. 1 time ved 175°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GuldkornskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spelt-focacciaEt lækkert, italiensk brød til snack og som tilbehør til supper, gryderetter og salater....
• Honningkage i bradepandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekageGammeldags æblekage, som mormor serverede den, med hjemmeristet sød rasp og rigeligt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os