Logo

Ananaskage med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 gram smør
100 gram sukker
1 æg
1 dl piskefløde
325 gram hvedemel
2 tsk bagepulver

Fyld:
100 gram ymerdrys
1 dåse ananas i skiver
100 gram hindbær

Drys :
Flormelis

Smør og sukker røres sammen.
Tilsæt ægget, rør godt og tilsæt fløden.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i smør/sukker/ægge blandingen.
Rul ⅔ af dejen ud på et stykke bagepapir, ca. 40x30 cm. og løft det op i en bradepande.
Bred ymerdrys ud på dejen.
Del de afdryppede ananasskiver en gang og læg dem på dejen.
Læg hindbærrene imellem.
Tril resten af dejen til en pølse, skær den i strimler, som lægges dekorativt i bølger oven på kagen.
Bag kagen på næstnederste ovnrille ved ca. 200ºC i ca. 25 minutter.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?