Logo

Ananasmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æg
150 gram rørsukker
1 tsk vanilje 
1 dl saft af en citron eller en appelsin eller en blanding
1 dl skummetmælk
1 spsk rapsolie (kan udelades)
200 gram hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
150 gram ananas i tern
 
Æg, sukker, vanilje, frugtsaft og mælk piskes godt sammen i en skål.
Hvedemel, bagepulver og natron blandes i en anden skål.
De to blandinger vendes sammen og bærrene vendes i.
Dejen fyldes i forme, der er smurt godt eller er forsynet med papirforme.
Hvis der kun bruges papirforme, lægges 2 forme inden i hinanden.
Kagerne bages ved 200°C i ca. 15–20 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?