Logo

Annelises vanillekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Småkager

500 g hvedemel
1/4 tsk hjortetaksalt
1-2 stænger vanilje
375 g smør
1 æg
250 g sukker
125 g smuttede, malede mandler

Hvedemel og hjortetaksalt blandes og smørret smuldres i. Æg, vanilje og sukker piskes til æggesnaps, der æltes i melblandingen. Dejen hviler koldt - formes til kranse - og hviler igen koldt. Bages ca. 8 min ved 185C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PitabrødPitabrød er lette at bage, og du kan siden fylde de små lommer med lækkert fyld, som du...
• Finske pirogger med svampeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Roulade 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære pocheret i champagne med rosmarin, og nougat-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os