Logo

Annelises vanillekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Småkager

500 g hvedemel
¼ tsk hjortetaksalt
1-2 stænger vanilje
375 g smør
1 æg
250 g sukker
125 g smuttede, malede mandler

Hvedemel og hjortetaksalt blandes og smørret smuldres i. Æg, vanilje og sukker piskes til æggesnaps, der æltes i melblandingen. Dejen hviler koldt - formes til kranse - og hviler igen koldt. Bages ca. 8 min ved 185C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her