Logo

Appelsin-sandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g margarine
65 g sukker
2 æg
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 appelsin

Glasur:
50 g flormelis
appelsinsaft og skal

Margarine og sukker røres grundigt.
Æggene piskes i, et ad gangen.
Hvedemel med bagepulver røres i sammen med appelsinsaft og reven skal. Fyldes i en aflang smurt form, kan også bages i mindre former med kortere bagetid.
Ovn: 175°C i ca. 45 minutter.
På den afkølede kage kan lægges glasur rørt med flormelis, appelsinsaft og skal- eller der koges en lage af de samme dele, den hældes varm over kagen med det samme.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?