Logo

Appelsin-sandkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g margarine
65 g sukker
2 æg
180 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 appelsin

Glasur:
50 g flormelis
appelsinsaft og skal

Margarine og sukker røres grundigt.
Æggene piskes i, et ad gangen.
Hvedemel med bagepulver røres i sammen med appelsinsaft og reven skal. Fyldes i en aflang smurt form, kan også bages i mindre former med kortere bagetid.
Ovn: 175°C i ca. 45 minutter.
På den afkølede kage kan lægges glasur rørt med flormelis, appelsinsaft og skal- eller der koges en lage af de samme dele, den hældes varm over kagen med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mørkt brød på enkel visDuften af nybagt brød er uimodståelig. Dette brød er hurtigere end normalt at bage, fordi...
• CitronmazarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PandebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os