Logo

Appelsinglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
75 g smør
375 g flormelis
3 tsk vaniljesukker
6 spsk kakao
5-6 spsk appelsinjuice
Evt. lidt revet appelsinskræl som pynt
 
Smelt smørret og rør det med flormelis, vaniljesukker og kakao.
Rør appelsinjuicen i lidt ad gangen til glasuren er tyk og cremet.
Smør glasuren på den afkølede kage.
Strø evt. lidt revet appelsinskræl på kagen som pynt.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?