Logo

Appelsinkokoskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

100 g smeltet smør

150 g sukker

2 æg

reven skal af 1 appelsin

saft af 1/2 appelsin

2 1/2 dl kokosmel

40 g hvedemel

1 tsk bagepulver

Pynt: 100 g smeltet chokolade, appelsinskal og -saft

 

De hele æg piskes med sukker til en tyk æggesnaps, og heri blandes appelsinskal,  saft, kokosmel og bagepulver.

Det hele blandes i melet, og til sidst tilsættes det smeltede smør.

Det røres godt og kom­mes i en rund form, der er drysset med rasp.

Bag kagen på nederste rist ved 200°C i ca. 30 min.

Pynt med den smel­tede chokolade, der er smagt til med ap­pelsinskal og -saft.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Opera cupcakes En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dorthes drømmelagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pistacielinser 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Osteanretning ret nem1. Peberost 2. Blå Castello 3. Romtærte 4. Dansk Brie 5. Danablu 6. Fyldte peberfrugter
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!