Logo

Appelsinlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Lagkage til 6 personer

3 lagkagebunde
6 blade husblas
1 dl appelsinsaft
2 spsk citronsaft
2 pasteuriserede æg
1 tsk revet skal fra usprøjtet appelsin
4 spsk sukker
3 dl piskefløde
Pynt: 2 dl piskefløde
chokoladekringler

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.

Tilsidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?