250 g smør 
4 æg 
250 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
Rør fedtstof og sukker godt sammen. 
Rør æggene i et ad gangen. 
Tilsæt hvedemel og bagepulver. 
Tilsæt forskelligt fyld- se nedenfor. 
Kom dejen i små linseforme eller parpirforme og bag kagerne 16-20 min ved 200°C. 
Varianter 
A: Cupcakes med cocktailbær: 
Tilsæt ⅓ af dejen 25 g hakkede cocktailbær. Glaser kagerne med glasur af flormelis, der er rørt med vand og tilsæt lidt rom el. romessens. 
B: Cupcakes med chokolade, nødder og rosiner: 
Tilsæt ⅓ af dejen 25 g hakket chokolade, 25 g hakket nødder og 25 g rosiner. 
C: Cupcakes med syltetøj: 
Tag den sidste trejdedel af dejen og fordel ca halvdelen i formene. 
Kom lidt syltetøj i hver form og dæk med resten af dejen.