Logo

Små baconbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g bacon
2 løg
41/2 dl mælk
40 g gær
2-3 fed presset hvidløg
1 tsk sukker
2 tsk salt
½-1 tsk kværnet peber
700 g hvedemel

Skær eller klip bacon i terninger. Pil og hak løgene groft.
Rist løg og bacon på panden. Kom blandingen i en skål.
Tilsæt mælk og rør gæren ud heri.
Kom de øvrige ingredienser i skålen og ælt dejen til den er ensartet. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted ca. 45 min.
Ælt dejen let igennem, del den i to portioner, der formes til kugler, og lad disse hvile i 2-3 minutter, inden de trilles til stænger, der hver deles i 16 stykker.
Form dem til små brød, stil dem til hævning i 15 min. til dobbelt størrelse.
Pensl brødene med æg og rids dem.
Bag brødene ca 10 min. ved 225°C på miderste rille.
Kan serveres til suppe, omelet, salat eller bare et glas øl.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.409 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her