Logo

Appelsinlagkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 lagkagebunde
6 blade husblas
1 dl appelsinsaft
2 spsk citronsaft
2 pasteuriserede æg
1 tsk revet skal fra usprøjtet appelsin
4 spsk sukker
3 dl piskefløde

Pynt:
2 dl piskefløde
chokoladekringler

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.

Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nemme ciabattaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Coconut cream pieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med DanablucremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nektariner med AmarettoDenne specielle sommerdessert er som en gave fra guderne. En delikat fest for såvel ganen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!