Logo

Appelsinmuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sukkerbrødsdej:
120 g sukker
2 æg
2 spsk appelsinsaft
2 stk reven appelsinskal
120 g hvedemel
½ tsk bagepulver
120 g smør eller margarine
 
Pisk sukker, æg, appelsinsaft og reven appelsinskal let og skummende.
Bland hvedemel og bagepulver sammen og sigt det over æggesnapsen.
Smelt og afkøl smørret, og hæld det i.
Rør det hele sammen og fyld muffinsforme ⅔ op med dej.
Bag straks kagerne i forvarmet ovn på midterste rille ved 180-200°C i ca. 25 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Madpakkeboller med sesamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brød med hørfrøEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mini-hvedeknopperAftenen før store bededag er der tradition for at servere varme hveder. De små...
• Kærnemælksfromage 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!