Logo

Appelsinpandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
1 spsk sukker
korn af 1/4 stang vanilje
25 g smeltet smør
2 dl mælk
1 dl appelsinsaft
3 dl hvedemel

Æg, sukker, vanilje, smeltet smør mælk og appelsinsaft blandes og tilsættes hvedemel.
Dejen røres grundigt igennem og bages til tynde pandekager på en pande uden fedtstof.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IngefærsnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ukrainebrød 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelflan fra AlsaceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hylde-marinerede blommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os